Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - اهواز - ايرنا - بيش از 300 نفر از کارگران گروه ملي صنعتي فولاد ايران روز يکشنبه براي چندمين بار با تجمع مقابل ساختمان استانداري خوزستان در اهواز ، خواستار تعيين تکليف مالکيت اين شرکت شدند.

به گزارش ايرنا يکي از کارکنان شرکت گروه ملي فولاد ايران که خواست نامش فاش نشود با بيان اينکه مشکل کارکنان تنها حقوق نيست، به خبرنگار ايرنا گفت: مشکل اساسي شرکت اين است که خطوط توليد راه نمي افتند و بيش از يک سال است که حقوق را پس از حضور درمقابل استانداري
مي گيريم و دفترچه هاي بيمه براي مدتي تمديد مي شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي افزود: امام جمعه، استاندار و ساير مسئولان همه با کارکنان همدردي کرده و موافق آنها هستند ولي در عمل هيچ اتفاقي جز نامه نگاري نمي افتد؛ و موسوي مالک اين شرکت در صفحه شخصي خود در فضاي مجازي بيانيه مي دهد.
اين شاغل شرکت گروه ملي فولاد اهواز بيان کرد: فشار روحي موجب شده تا کارکنان با وجود ميل باطني، اقدام به تجمع کنند که در اين ميان در مواقعي راه بندان ايجاد، و براي مردم مشکلاتي به وجود مي آيد.
وي گفت: کارکنان شرکت حاضرند چند ماه حقوق نگيرند ولي سرمايه به شرکت تزريق و مواد اوليه خريداري شود، اما راه نيفتادن خط توليد، کارکنان را نسبت به آينده شغلي خود بيمناک کرده است.
اين کارمند شرکت گروه ملي با انتقاد از تزريق نشدن سرمايه به شرکت براي خريد مواد اوليه افزود: بانک ملي مي توانست با ضمانت نامه بانکي، امکان خريد مواد اوليه را فراهم کند، ولي با اين حجم از بدهي شرکت، بانک حاضر نيست بدون هيچ تعهدي پول بلاعوض به آن تزريق کند.
وي گفت: افزايش قيمت ارز باعث شده که حتي با ضمانت بانکي،نتوانيم به ميزان گذشته محصول اوليه را براي راه اندازي شرکت تامين کنيم و اين به پيچيدگي هاي موضوع افزوده است.
به گزارش ايرنا کارگران گروه ملي صنعتي فولاد ايران روشن کردن تکليف اين شرکت و در نتيجه مشخص کردن مسير آينده شغلي و معيشتي خود را به عنوان مطالبه اصلي خود مطرح کردند.
کارکنان گروه ملي در ششمين روز اعتراض خود در خرداد امسال براي لحظاتي پل لشکر را در کنار سينما هلال بستند و مانع از عبور خودروها شدند.
فرماندار اهواز روز يکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا از پرداخت حقوق و تزريق سرمايه در گردش به اين شرکت به منظور تامين مواد اوليه خبر داد.
نبي ا... خون ميرزايي، از کناره گيري موسوي به عنوان مالک اين شرکت، تا زمان وصول طلب هاي خود از اين شرکت خبر داد و با اين حال اظهار اميدواري کرد که موسوي يا سرمايه گذاران توانمند استاني با پذيرفتن مالکيت اين شرکت، توليد را در اين شرکت دوباره راه اندازي کنند.
وي افزود: اين شرکت به بانک ملي بازگشته و روند منفک شدن مالک گروه ملي صنعتي فولاد در پي انصراف وي در حال انجام است؛ اين در حالي است که سيد عبدالرضا موسوي روز گذشته در صفحه اينستاگرامي خود برمديريت خود بر اين مجموعه را تاييد کرده و کساني را که از مدير نبودن وي گفته اند، مزدور و غير متخصص معرفي کرده است.
مديرعامل گروه ملي همچنين روز شنبه در پست ديگري در صفحه اينستاگرام خود نوشت: در چند روز گذشته بانک ملي در تماس با مديرعامل شرکت پيشنهاد داده تا به استناد مصوبه شوراي تامين خوزستان مبلغي جزيي را براي پرداخت حقوق کارکنان، به صورت وام در اختيار مديرعامل شرکت قرار دهد ولي دريافت آن را به صلاح شرکت نمي دانم.
وي در ادامه آورده است: خواست اصلي کارکنان شرکت، نه حقوق معوقه بلکه شروع توليد و ادامه فعاليت شرکت بوده و بنابراين بانک به جاي کمک به پرداخت حقوق بايد شرکت را براي شروع فوري توليد کمک کند.
موسوي در ادامه بيان کرده است: وامي که بانک ملي پس از هر بار تجمع کارکنان اين شرکت براي پرداخت حقوق به مديرعامل شرکت مي دهد، به معناي هدر رفت منابع و از بين بردن بيت المال است.
مالک گروه ملي صنعتي فولاد اهواز افزوده است: در چند ماه گذشته براي توليد دوباره در گروه ملي نياز به وجه نقد نبود ولي با تعلل بانک ملي در حمايت از شرکت و صدور ضمانت نامه براي خريد مواد اوليه همه فرصت ها از بين رفته و اکنون هم وجه نقد و هم ضمانت نامه نياز است.
موسوي اعطاي اين وام ناچيز را به مسکني تعبير کرد که تنها براي ساعاتي درد بيمار را کاهش داده ولي بيماري را درمان نمي کند.
شرکت گروه ملي صنعتي فولاد ايران که در اهواز مستقر است سال 88 در راستاي خصوصي سازي و اجراي اصل 44 قانون اساسي به يکي از شرکت هاي زيرمجموعه امير منصور آريا واگذار شد ولي در ادامه با کشف اختلاس 30 هزار ميليارد ريالي و ارتباط آن با 2 بانک بزرگ کشور، در سال 90 مديريت آن به طور موقت در اختيار دادگستري قرار گرفته و اسفند 95 به بانک ملي واگذار شد.
بلاتکليفي ابن شرکت موجب زيان انباشته در اين مجتمع عظيم فولادي شده و باعث شده اين شرکت که زماني در صنعت فولاد کشور پيشرو بوده، اکنون تنها با پنج درصد ظرفيت خود کار کند.
کارکنان گروه ملي پارسال بارها تجمعات اعتراضي برگزار کرده و خواستار تعيين تکليف شرکت شدند.
9770/ 6037
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۰۹۱۱۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بین منافع پست بانک ایران و کارکنان بانک مرزی وجود ندارد

امتداد - بهزاد شیری مدیرعامل بانک در سومین نشست صمیمی با معاونان ادارات ستادی و مستقل با بیان اینکه هیچگاه بین منافع بانک وکارکنان بانک، مرزی وجود نداشته و این دو با هم عجین شده است و باید توجه داشته باشیم که بر طبق تعاریف قوانین بالادستی منافع سهامدار، همکار، سایر ذی‌نفعان جایگاه خود را داشته و ما نمی‌توانیم از حقوق هر کدام در جهت منافع بخش دیگر صرف‌نظر نماییم.

به گزارش پایگاه خبری امتداد ، شیری در این دیدار که عصر روز دوشنبه ۱۰ اردیبهشت ماه  سال جاری در سالن اجتماعات ساختمان آموزش برگزار شد، با اشاره به اینکه هدف از برگزاری این جلسات در راستای شعار سازمانی سال ” سرمایه انسانی هسته‌ اصلی توسعه بانک” در راستای شنیدن ایده‌های نو است تا با حفظ و ارتقا جایگاه بانک در عرصه رقابت شبکه بانکی کمک کنیم و بانک را چندین قدم به جلو حرکت دهیم، ادامه داد:  اصل و بنای کار، اثربخشی و کارایی است تا با ابزارهای دقیق این ایده‌ها را اجرا کنیم که در کنار منافع کارکنان برای بانک نیز سودمند باشد.بالاترین مقام اجرایی بانک با تاکید بر اینکه باید با تشریک مساعی و ارائه تجربیات بانک‌های دیگر، ظرفیت‌های جدیدی را برای استفاده سرمایه انسانی از منافع بانک فراهم کنیم، تصریح کرد: هر یک از معاونان در محل کار خود بخشی از سیستم مدیریتی هستند و جمعی از همکاران را راهبری و هدایت می‌کنند و این جایگاه بسیار ارزشمند است.
مدیرعامل بانک با اشاره به اینکه اعتقاد دارم اگر بانک می‌خواهد برای حل مشکلات در فرایندهای اجرایی، ایده‌ها و خلاقیت‌ها، بهبود روشها و راحتی همکاران برنامه‌ای داشته باشد، کوتاه ترین مسیر برگزاری اینگونه جلسات است تا از نظرات دیگران بهره‌مند ‌شویم، اظهار کرد: اگر در موضوعی توافق جمعی حاصل شد باید در همان جهت حرکت کنیم و اگر نظر اصلاحی و پیشنهادی داریم قبل از تصمیم‌گیری نهایی باید آن را اعلام کنیم تا نظرات شنیده و راه‌حل مشکلات با همفکری تبیین و پس از ابلاغ و اعلان نهایی باید بعنوان میثاق سازمانی برای تحقق آن تلاش کنیم.
 شیری در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به گزارش‌های ارائه شده توسط معاونان حاضر در جلسه، حوزه چکاوک را با توجه به ساختار و دسترسی های عمومی مردم برای بانک بسیار حایز اهمیت دانست و گفت: هر چه بیشتر در این حوزه پیش قدم باشیم به همان نسبت از منافع آن بهره‌مند می‌شویم و در حال حاضر سه برابر سهم بانک در حوزه تجهیز منابع در شبکه بانکی، چک‌های واگذاری داریم که گردش مالی برای بانک ایجاد می‌کنند.
مدیرعامل بانک با اشاره به اینکه باید فعالیت‌های کاربر محور را به باجه‌های بانکی روستایی تفویض کنیم، اظهار کرد: با نظارت و کنترل کامل، می‌توانیم دسترسی‌ها را برای کاربران باجه‌های بانکی روستایی توسعه و کسب و کار باجه ها را رونق بیشتر ببخشیم.
وی افزود: باید در حوزه فناوری اطلاعات حاکمیت را داشته باشیم و تصدی را به بخش خصوصی واگذار کنیم و بانکی که فعالیت‌های خود را به بخش خصوصی واگذار نکند به ساختاری تبدیل می‌شود که می‌خواهد همواره خود را کنترل و تنظیم کند و برای پیشبرد بانک توان اضافی نخواهد داشت.
بالاترین مقام اجرایی بانک با تاکید بر اینکه در حال حاضر داده مهمترین دارایی یک سازمان است، تصریح کرد: سازمانی که بتواند از این دارایی بهترین استفاده را ببرد، در دنیای رقابتی حرفی برای گفتن دارد. اگر در دنیای رقابت، داده‌ها هیچ ارزش افزوده‌ای برای بانک ایجاد نکند، به سازمانی عقب مانده در بخش رقابتی تبدیل می‌شود.
 وی افزود: استفاده از دیتا نباید محصور به شخص، گروه و جایگاه خاصی باشد و همه افراد سازمان باید از آن استفاده کنند.
شیری در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اینکه تبیین مسیر شغلی یکی از مهمترین موضوعات حال حاضر است و تاکنون هیچ سازمانی در این حوزه پیاده سازی جامع و کاملی انجام نداده است، گفت: ما در بانک برای انتخاب شایستگان تست‌هایی را اجرا کرده‌ایم ولی دستورالعمل جامعی برای آن وجود ندارد و باید استاندارد سازی در این حوزه انجام شود.
بالاترین مقام اجرایی بانک با تاکید بر اینکه دستورالعمل‌ها و ضوابطی که فرهنگ‌ سازمانی را در بانک‌های قدیمی ایجاد کرده است، دارایی ارزشمند آنها است، تصریح کرد: هیچگاه از شایسته گزینی  در بخش‌های مختلف بانک، ضرر نکرده‌ایم و می‌توان گفت یک مدیریت پشتیبان در بانک در همه حوزه‌ها ایجاد شده است و امیدوارم این شایسته‌گزینی در بانک استاندار شود. 
مدیرعامل بانک آموزش کارکنان را یک سرمایه‌گذاری دانست و افزود: آموزش هزینه نیست بلکه سرمایه‌گذاری است و حتی اگر یک نفر از مباحث آموزشی استفاده لازم را ببرد برای بانک آورده و دارایی است و به همین دلیل هیچ محدودیتی در هزینه آموزشی بانک نداریم.
وی افزود: اعتقاد دارم اگر بانک می‌خواهد برای حل مشکلات بانک در فرایندهای اجرایی، ایده‌ها و خلاقیت‌ها، بهبود روشها و راحتی همکاران برنامه‌ای داشته باشد، کوتاه ترین مسیر برگزاری اینگونه جلسات است تا از نظرات دیگران بهره‌مند ‌شویم.

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

دیگر خبرها

  • یک زندانی در استان تهران پس از ۱۵ سال حبس آزاد شد
  • کارگران نمونه در گناوه تجلیل شدند
  • تعیین تکلیف هزار حلقه چاه کشاورزی جهت صدور پروانه بهره‌ برداری
  • تعیین تکلیف هزار حلقه چاه در بزرگ‌ترین دشت برنج کشور
  • اولتیماتوم ۱۸ ماهه برای تعیین‌تکلیف شبکه فاضلاب بندرعباس
  • وضعیت بررسی طرح ساماندهی کارکنان دولت به کجا رسید؟ / تکلیف نیروهای شرکتی چه می‌شود؟
  • تعیین تکلیف پساب یزد
  • حل مشکل ۵۰ ساله مردم جزیره قشم در سفر اژه‌ای به هرمزگان
  • بین منافع پست بانک ایران و کارکنان بانک مرزی وجود ندارد
  • رئیس قوه قضائیه: پرونده‌های اموال تملیکی تعیین تکلیف شود