Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اراک،کارگران شرکت آذرآب اراک برای سومین روز خواستار تعیین تکلیف مدیریت و سهامدار عمده شرکت و پرداخت حقوق معوقه شدند.

کارگران آذرآب با بیان اینکه ما امنیت را می‌فهمیم ودوست نداریم بچه‌های نیروی انتظامی الان اینجا باشند می‌گویند:دنبال درگیری نیستیم و این تجمع یک موضوع صنفی است و سیاسی نیست و نه موضوعیت دیگری ندارد و اگر قبلا از این ماجرا‌ها جلوگیری شده بود این مسائل پیش نمی‌آمد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کارگران آذرآب با خصوصی سازی مالکیت کارخانه مخالفند

کارگران می‌گویند ما با حضور شرکت کاوه مبدل مخالفیم و مدیران این شرکت همان مدیرانی هستند کارگران با هو کردن آن‌ها را بیرون کردندو حالا آمده اند آذرآب را بخرند؛ مدیران هیچ تخصصی در این کار نداشتند و عمدا آینده شرکت را به خاطر منافع شخصی و گروهی خراب کردند و
۵ سال قبل دستگاه کاراسی آ ۱۸ که یکی از دستگاه‌های تراش غول پیکر واحد اچ ام سی است را به چین فروختند.

کارگران با خصوصی سازی مالکیت آذرآب مخالفند

کارگران با خصوصی سازی مالکیت آذراب مخالفند و می‌گویند خصوصی سازی شرکت‌های ماد غیر قانونی بوده و آذرآب که صنعتِ صنعت ساز است و در عراق، سوریه و لبنان کار کرده و از نظر فناوری و نیروی متخصص در منطقه تک است نباید خصوصی می‌شد و باید برگردد به دولت؛ خصوصی سازی صنایع مادر تخلف است و دولت باید ضمن حفظ مالکیت کارخانه مدیریت این صنعت را خصوصی کند و الان اگر دولت اراده کند آذرآب روی پای خودش بایستد، این شرکت هرگز زمین نخواهد خورد وشرکت‌های بزرگی که نفوذ داشته و توان گرفتن پروژه دارند می‌توانند آذرآب را رو بیاورند.

سال ۸۱ نقطه شروع مشکلات آذرآب

سال ۸۱ که آذرآب به بخش خصوصی واگذار شد مشکل این کارخانه هم شروع شد، در آذرآب بر خلاف هپکو، سهامدار اصلی بانک دولتی کشاورزی است و قرار بود ۷ مهر سهام را بفروشد، ولی در آخرین لحظات از ارایه سهام خودداری کرد.

آذرآب شیر‌های سر چاه‌های پالایشگاه نفت و گاز را می‌سازد و هیچ پالایشگاه، پتروشیمی، نیروگاه، سد و کارخانه سیمانی در ایران نیست، مگر آنکه رد پای متخصصان آذرآب در آن هست.

آذرآب یک شرکت تحریم شکن است که تحریم بنزین را شکست و با ساخت پروژه زیردریایی و پروژه‌های سری کشور بعد از قرارگاه سازندگی خاتم الانبیاء، دومین مجموعه‌ای بودکه در لیست سیاه تحریم‌های آمریکا قرار گرفت.

کارگران می‌گویند رکود آذراب در حالی است که عراق، سوریه و افعانستان پروژه‌های زیادی برای آذرآب دارد، ولی شرکت‌های آلمانی در عراق جولان می‌دهند.

انتهای پیام / ج

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: آذرآب اراک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۳۹۱۹۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعیین تکلیف پساب یزد

پس از انتقاد محمدصالح جوکار نماینده یزد، اشکذر و زارچ از وضعیت رها شده پساب یزد و احتمال بروز مشکلاتی برای مردم شاهدیه، زارچ و اشکذر، نشست تعیین تکلیف این منطقه برای رفع مشکل موجود، با حضور مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب و شرکت آب منطقه‌ای استان در دفتر این نماینده برگزار شد.

مدیرعامل آبفای استان یزد و شرکت آب منطقه‌ای استان هر یک به بیان گزارشی از وضعیت پساب و میزان اختصاص یافته به مجموعه‌های مختلف ارائه کردند.

جوکار در این نشست با تأکید بر لزوم انتقال این پساب به شرکت‌های تخصیص یافته (معدنی، صنعتی، فضای سبز یا دولتی)، گفت: ۲۵۰ لیتر بر ثانیه از این پساب تخصیص یافته که بخشی از آن انتقال داده می‌شود و بخشی هم در منطقه رسوب می‌کند.

وی افزود: ۱۰۰ لیتر بر ثانیه از پساب به شرکتی تعلق دارد که فاضلاب شهر یزد را تکمیل خواهد کرد.

این نماینده ادامه داد: شرکت‌هایی که پساب به آن تخصیص یافته، اگر میزان مشخص شده را انتقال ندهند، علاوه بر جریمه، تخصیصی آنها به صورت تغذیه سفره‌های زیرزمینی به صورت مصنوعی با همکاری شرکت آب منطقه‌ای و موسسه کوثر انجام پذیرد.

جوکار اظهار داشت: در خصوص تعیین تکلیف بخش باقی مانده دیگر از این پساب نیز مقرر شد به صاحبان تخصیص اخطار داده شود تا نسبت به انتقال آن در اسرع وقت اقدامات لازم را دنبال کنند.

باشگاه خبرنگاران جوان یزد یزد

دیگر خبرها

  • سهام ترجیحی ۶۴ هزار نفر از کارگران به نامشان شد
  • سهام ترجیحی ۶۴ هزار نفر از کارگران به نامشان شد+ فیلم
  • تعیین تکلیف پروژه ۱۵ ساله سد قشلاق تا ۳۱ اردیبهشت
  • پروژه‌ی «دولتی‌سازیِ دستمزد»
  • تکلیف متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان مشخص شد
  • ساختمان‌های بحرانی منطقه ۱۲ تهران به‌زودی تعیین تکلیف می‌شود
  • شهرداری بر پرداخت به موقع حقوق کارگران نظارت کند
  • اولتیماتوم ۱۸ ماهه برای تعیین‌تکلیف شبکه فاضلاب بندرعباس
  • اسرار قانون کار؛ ۱۰ به اضافه یک راز که از کارگران پنهان می‌کنند
  • تعیین تکلیف پساب یزد