Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/خوزستان استاندار خوزستان با بیان اینکه بحث نیشکر هفت تپه یک قصه پر غصه درازمدت است که هنوز ادامه دارد، گفت: نامه ای به دستگاه قضا نوشته ایم که وضعیت شرکت نیشکر هفت تپه را تعیین تکلیف کند.

قاسم سلیمانی دشتکی در نشست شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی که امروز، ۱۳ مردادماه در اهواز برگزار شد، اظهار کرد: در حال حاضر علاوه بر مشکلات حقوقی کارگران در خوزستان مثل کارگران شرکت های نفتی و پتروشیمی ها، متاسفانه مجددا مشکلات کارگری هفت تپه مطرح شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایسنا، وی افزود: همچنین در حال حاضر مسایل مربوط به حقوق آبداران و شهرداری ها نیز در خوزستان مطرح است.

استاندار خوزستان با بیان اینکه در هر کدام‌ از این مشکلات به نحوی خطای مدیریتی دخیل است، تصریح کرد: بحث نیشکر هفت تپه یک قصه پر غصه درازمدت است که همچنان ادامه دارد.

سلیمانی دشتکی با اشاره به بحث واگذاری نیشکر هفت تپه گفت: ما نمی توانیم قضاوت کنیم که واگذاری نیشکر هفت تپه به بخش خصوصی درست یا غلط بوده است اما تجربه نشان داده، وقتی کارگران حقوق دریافت کرده اند وضعیت آرام بوده، اما وقتی حقوق‌شان پرداخت نشده، شرایط متفاوت بوده است.

وی با بیان اینکه نیشکر هفت تپه در یک پارادوکس قرار گرفته است، افزود: مالکان فعلی ترس دارند تا این شرکت از آن ها گرفته شود و قوه قضاییه نیز هنوز حکم خلع ید را اجرایی نکرده است و دولت نیز تا زمانی که بودجه آن مشخص نشود، توان اداره این شرکت را ندارد.

استاندار خوزستان بیان کرد: در تلاش هستیم تا پارادوکس به وجود آمده برای شرکت نیشکر هفت تپه به هر شکلی حل شود. در این زمینه نامه ای به دستگاه قضا نوشته ایم که وضعیت را تعیین تکلیف کند.

سلیمانی دشتکی عنوان کرد: هر تصمیمی که قرار باشد برای نیشکر هفت تپه اتخاذ شود، باید این نکته که شرکت تعطیل نشود و همچنین حقوق عقب افتاده کارگران و بیمه ها نیز تضمین شود، مدنظر باشد.

وی ادامه داد: در بحث شهرداری های خوزستان آنقدر استخدام شده که بسیار بیشتر از حد نیاز است ولی ما توصیه به اخراج نداریم. با مشکلی مواجه شده ایم که استخدام در شهرداری ها بسیار زیاد و پرداخت حقوق بسیار دشوار است.

استاندار خوزستان گفت: با فشاری که به وزارت اقتصاد برای دریافت مطالبات ارزش افزوده و آلایندگی خوزستان وارد شد، توانسته ایم برخی از مشکلات را حل کنیم. در این زمینه برای شهرداری حدود ۵۳۰ میلیارد تومان پرداخت شد تا بتوانیم حقوق کارگران شهرداری ها را پرداخت کنیم.

استاندار خوزستان بیان کرد: مدیریت غلط بر منابع و مصارف و نیروهای انسانی باعث شده است تا بسیاری ها از بخش ها با مشکلات کارگری مواجه شوند.

سلیمانی دشتکی ادامه داد: برای اینکه در خوزستان بتوانیم نتیجه بگیریم و مشکلات حل شود، مدیریت باید تابع مصارف و بهره وری باشد.

وی با اشاره به طرح طبقه بندی مشاغل افزود: برخی از شرکت ها به دنبال آن هستند تا این طرح اجرایی نشود زیرا نوسانات غیرکارشناسی حقوق ها، باعث مشکلاتی می شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی استاندار خوزستان اخبار اقتصادی خوزستان نیشکر هفت تپه شورای گفت وگوی دولت و بخش خصوصی استاندار خوزستان سلیمانی دشتکی نیشکر هفت تپه شهرداری ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۲۷۰۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یک زندانی در استان تهران پس از ۱۵ سال حبس آزاد شد

به گزارش خبرگزاری مهر، یونس طرهانی معاون قضائی رئیس کل در امور زندان‌ها و کمیسیون عفو و بخشودگی دادگستری استان تهران گفت: در راستای اجرای برنامه‌های ابلاغی رئیس کل دادگستری استان تهران برای کاهش جمعیت کیفری و تعیین تکلیف محکومان زندانی که طولانی مدت در حبس به سر می‌برند، یک زندانی پس از تحمل ۱۵ سال حبس با صدور حکم اعسار مطلق آزاد شد.

طرهانی اظهار داشت: در ارتباط ویدئو کنفرانس با یک زندانی، که به اتهام ایراد ضرب و جرح به پنج سال حبس و پرداخت دیه محکوم شده بود و از سال ۸۸ به علت عدم رضایت شکات و مراجعه آن‌ها همچنان در زندان به سر می‌برد موجب صدور دستورات لازم برای تعیین تکلیف وی و صدور حکم قضائی در شعبه مربوطه شد.

معاون قضائی رئیس کل در امور زندان‌ها و کمیسیون عفو و بخشودگی دادگستری استان تهران افزود: با توجه به اینکه محکوم علیه حبس خود را به اتمام رسانده بود و قریب ۱۰ سال پس از اتمام محکومیت، صرفاً به دلیل عدم توان مالی برای پرداخت دیه در زندان به سر می‌برد و هیچ اقدامی نیز توسط شکات صورت نگرفته و حتی طی این مدت از یک روز مرخصی نیز استفاده نکرده بود، پرونده وی در راستای اجرای برنامه‌های کاهش جمعیت کیفری دستگاه قضائی مورد بررسی و تعیین تکلیف نهایی قرار گرفت.

وی در پایان در خصوص آزادی زندانی تصریح کرد: با هماهنگی بین مرجع قضائی مربوطه و دادسرای مجری حکم، زندانی پس از تحمل نزدیک به ۱۵ سال حبس، با صدور حکم اعسار مطلق، از زندان آزاد شد.

کد خبر 6097078

دیگر خبرها

  • تعیین تکلیف پساب تصفیه خانه یزد
  • یک زندانی در استان تهران پس از ۱۵ سال حبس آزاد شد
  • تعیین تکلیف ماشین‌آلات راهسازی و معدنی رسوبی در بنادر
  • تعیین تکلیف ماشین‌آلات راهسازی و معدنی رسوبی
  • تعیین تکلیف هزار حلقه چاه کشاورزی جهت صدور پروانه بهره‌ برداری
  • تعیین تکلیف هزار حلقه چاه در بزرگ‌ترین دشت برنج کشور
  • جان‌فشانی در سنگر تولید
  • تشکر معاون استاندار خوزستان از شرکت توسعه نیشکر برای کمک به کشاورزان منطقه
  • شبکه هابل برای اولین بار با یک ماهواره ارتباط بلوتوثی برقرار می‌کند
  • تعیین تکلیف پساب یزد